Nu har du störst chans att hitta din crush

Av den 29 november, 2019

Singel och redo för mingel? Nu är det hög tid att uppdatera dejtingprofilen, ny data från den ledande dejtingappen happn visar nämligen att november är den månad då svenska singlar är som mest aktiva i appen. Kartläggningen avslöjar även vilken veckodag och tid på dygnet som singlar söker efter kärlek allra mest.

Under de mörka vintermånaderna väljer allt fler att hålla sig inomhus och umgänget med nära och kära bortprioriteras lätt. För den som är singel kan mörkret innebära en del ensamma kvällar. Det finns dock ingen anledning att misströsta. En ny kartläggning från den globala dejtingappen happn som hjälper dig att hitta personer du passerat, visar nämligen att november är den månad då flest Crushes uppstår i appen. Med andra ord är det hög tid att uppdatera sin dejtingprofil för att optimera chanserna till en flört!

Statistiken visar också att sannolikheten till en Crush är högst på söndagar och måndagar. Sett till tidpunkt är det kl. 20.00 som flest Crushes uppstår.

– Dagar som Single’s Day och Alla hjärtans dag har viss inverkan på singlar. Det syns genom en ökad aktivitet i appen. Även dagar i samband med högtider, då många spenderar tid med sin familj eller är bortresta, ökar aktiviteten, säger Jennifer Faura, PR- och kommunikationschef på happn.

Topp 5: Månaderna med mest flest Crushes på happn

  1. November
  2. Oktober
  3. Augusti
  4. Mars
  5. April

Topp 5: Dagarna med flest Crushes på happn de senaste 12 månaderna

  1. 11 november
  2. 10 februari
  3. 23 april
  4. 8 december
  5. 7 november

Nöje | Nu har du störst chans att hitta din crush
Örebroguiden

Källa Happn
Om kartläggningen
Kartläggningen är baserad på samtliga svenska Crushes bland svenska happn-användare under perioden 2018-10-01 till 2019-09-30. En Crush uppstår när två användare gillat varandras profiler.
Om happn
Happn är den första mobilapplikationen som möjliggör för människor som korsat vägar att hitta varandra igen. Appen har över 75 miljoner användare i 50 städer över hela världen. I Sverige har happn 400 000 användare och finns tillgänglig sedan april 2015. Applikationen finns att ladda ned på App Store, Google Play och Windows Store. Besök happn.com för mer information.

You must be logged in to post a comment Login