Nu erbjuder momondo prisgaranti på flyg och hotell

Av den 9 juli, 2018

Enligt en internationell reseundersökning som utförs av hotell- och resesöksajten momondo.se föredrar över hälften (51 procent) av svenska resenärer att spara in utgifter på flygresan eller på boendet för att dryga ut semesterkassan. För alla prismedvetna resenärer som letar efter det bästa priset för att uppleva världen kan momondo nu erbjuda en flygprisgaranti till sin redan befintliga hotellprisgaranti.

Många kan känna igen sig i den eviga jakten på prisvärda resor – knepen är många och utbudet av erbjudanden desto fler. momondo.se erbjuder sedan tidigare hotellprisgaranti och nu är det även möjligt att bli garanterad ett lägsta pris för din flygresa.

– Vår ambition med prisgarantin är att fler människor kan våga sig ut och vara nyfikna på att upptäcka världen. Den perfekta resan inkluderar de bästa priserna på både flyg och hotell – över hela världen, nu kan vi verkligen garantera det säger Carl Sundberg, svensk talesperson på momondo.

Så fungerar momondos prisgaranti:
Om du bokar ett flyg eller hotell via momondo.se och hittar samma bokning till ett bättre pris på en annan online reseportal i Sverige på samma kalenderdag, återbetalas mellanskillnaden.

Så kvalificerar sig resenärerna för momondos prisgaranti:
Hitta och boka det billigaste erbjudandet på ekonomiklass-flyg eller hotell via momondo.se.

Hitta samma erbjudande under samma kalenderdag på en svensk online reseportal i SEK och skicka in en dokumentation på erbjudandet och genomfört köp.

Den nya prisgarantin gäller upp till en max flygprisskillnad på 3 000 SEK och träder i kraft omgående

Resa | momondo
Örebroguiden

Källa: http://www.momondo.se

You must be logged in to post a comment Login