Nu drar Quiz-SM igång på Harrys

Av den 24 september, 2016

Att anordna quiz-kvällar är inget nytt för krogkedjan, det har varit ett omtyckt inslag på många orter under flera år. Stämningen är ofta hög och prestigen i att vinna stor. Nu vill Harrys ge Sveriges alla quiz-älskare möjlighet att visa sina kunskaper på en helt ny nivå.

Vi har många gäster som älskar quiz och som troget kommer och tävlar varje vecka på sin hemmakrog. Vi tyckte det kunde vara roligt att ge dem möjlighet att tävla mot andra orter i Sverige. Så kom idén om ett Quiz-SM, säger Gustav Löfving marknadschef på Harrys.

Och Harrys är väl lämpade för att lyckas vaska fram de bästa quiz-lagen i landet. Krogkedjan finns på ett 40-tal orter i landet och har en bred quiz-publik.

Quiz-SM kommer att avgöras under fyra deltävlingar. Och den första kvalveckan startar alltså redan nu på måndag. Respektive Harrys restaurang väljer själv vilken dag i veckan quizet skall hållas, det viktiga är att den genomförs under den aktuella kvalveckan. Därefter är det vecka 46, 3 samt 6 som ska bockas för i kalendern. Varje deltävling består av två delar – först är det ett korsord som ska lösas och i del två får lagen besvara blandade frågor. För att sätta lite extra krydda på anrättningen knyts musik till frågorna.

Det är inget musikquiz utan de med bred allmänbildning kommer ges möjlighet att briljera. Det ska bli mycket spännande och se vilka lag som kvalificerar sig till finalen i april, säger Gustav Löfving.

Lördag 8 april är det stor final i Linköping med ca 150 deltagare då lagen gör upp i Sveriges första Quiz-SM-final. För att alla ska ha möjlighet att delta står Harrys för övernattning, middag och underhållning.

Följ Quiz-SM i sociala medier under #quizsm – och må bästa lag vinna!

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login