Nu doftar det jul på Mio

Av den 23 september, 2016

Mindre än hundra dagar kvar och Mio bjuder på en härlig försmak av vad julen 2016 har att erbjuda, i oktober börjar de spännande säsongsnyheterna landa i butikerna och det blir fulladdat med julinspiration.

På Mio är julen uppdelad i olika stilar, men då det går att mixa och matcha mellan dem finns oändliga möjligheter att få till en personlig och stilsäker jul.

Julen 2016 satsar vi stort och med vårt breda urval kommer det finnas inredning som förhöjer julen för alla, oavsett vad man föredrar. Vår ambition är att inspirera och ge härlig julstämning, säger Björn Lindblad, VD på Mio.

Metaller som guld, mässing och silver ihop med svart, vitt och möjligen en gnutta grönt gör att julen 2016 kan bli härligt glamorös för den som vill. Gillar man en något mer traditionell stil finns alla möjligheter att förhöja helgerna. Mycket fokus på vitt och grått men med en hel del juligt röda inslag. Även för den som föredrar mer jordnära toner och inspireras av naturen finns kombinationer med mycket grönt som samsas med brunt och vitt och både ger stämning och ett harmoniskt intryck.

Mio hittar man på Hagagatan 51 ute i Västhaga.

Prylar | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login