Nu blir Swebar Crunchy Caramel ännu godare

Av den 9 oktober, 2019

Föreställ dig flera lager med krisp och rinnig kolasås helt utan tillsatt socker. Tillsätt hela 35% protein så har du innehållet i Swebars uppdaterade och förbättrade proteinbar Crunchy Caramel. Crunchy Caramel är en av Swebars mest populära smaker som nu har fått ett uppdaterat recept med ännu godare smak och mer krisp.

– Vi valde att tillsätta ytterligare krisp och kolasås för att höja smaken. Det i kombination med mjölkchoklad blir en svårslagen kombination, säger Sara Poulenc, brand manager för Swebar.

Kola och choklad är en smak som tilltalar många och produkten är framtagen för dem med höga krav på näringsinnehåll, smak och funktion, men de passar alla som bara vill ha något riktigt gott att njuta av. Swebars Crunchy Caramel innehåller 35 % protein och inget tillsatt socker.

Swebar är en storsäljare av svenska proteinbars och sedan tidigare finns ett tjugotal riktigt smarriga smaker i sortimentet. Swebar har sedan 1998 varit en pionjär på marknaden för sportnutrition i Sverige, med fokus på rätt näring i kombination med riktigt god smak.

Du hittar Swebar Crunchy Caramel i ICA, Coop, Willys och Hemköp med försäljningsstart under hösten.

Träning | Nu blir Swebar Crunchy Caramel ännu godare
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login