Nu blir SkiStars familjeveckor ännu bättre för barn

Av den 21 januari, 2020
Valle får livskraft av barnens kramar, äter barnen varierat och bra får Valle ännu mer energi.

Nu blir SkiStars familjeveckor ännu bättre för barn – förutom gratis skidskola och skidhyra ingår nu även mat!

Valles vinterveckor på SkiStars skidorter har underlättat för flera tusen barn genom åren att åka skidor då det, under vinterveckorna, erbjuds gratis* skidskola, skidhyra och SkiPass för barn t.o.m 6 år. Nu blir familjeveckorna ännu bättre då även maten ingår för barnen. Under Valles vårvinterveckor, vecka 13 och 14, i Sälen, Vemdalen, Åre, Trysil och Hemsedal är Valle redo och bjuder på fulladdade veckoprogram med massor av härliga aktiviteter där alla barn får chansen att träffa Valle, hänga med på skidåkning, titta på shower och njuta av vårsolen.

– Våra familjeveckor med snögubben Valle i spetsen har under många år varit mycket populära och det känns väldigt bra att vi nu kan göra det ännu mer förmånligt för våra småbarnsfamiljer. Valle bjuder alla barn på lunch och middag under hela semestern på de restauranger vi samarbetar med, säger Linda Morell, PR Chef på SkiStar.

Under Valles vårvinterveckor är det gratis* Valles skidskola för barn mellan 3 och 9 år. Barnen lär sig att bli trygga och säkra skidåkare tillsammans med snögubben Valle och Valles bästa vänner, skidlärarna. Förutom att svänga, bromsa och åka lift träffar barnen nya kompisar och med Valles åkregler lär de sig att åka både tryggt och säkert i backen.

– Förutom att vårvinterveckorna bjuder på långa ljusa skiddagar så finns massor att göra. Veckoprogrammen är framtagna för att passa de allra yngsta barnen och upplevelser som Valles show där lärandet går som en röd tråd är ett viktigt inslag under skidsemestern, avslutar Linda.

*Gratis lunch och middag samt måltidsdryck (mjölk/vatten) för alla barn t.o.m 6 år gäller vid minst en betalande vuxen. För att utnyttja erbjudandet med gratis skidskola och skidhyra krävs att du köper minst ett vuxen-SkiPass med giltighet 4 dagar eller längre på samma bokning.

Resa | Nu blir SkiStars familjeveckor ännu bättre för barn
Örebroguiden

Källa Skistar

You must be logged in to post a comment Login