Nu är det dags att utse Årets Sommarstad 2018

Av den 12 maj, 2018

Nu är det dags att utse Årets Sommarstad 2018, tävlingen som får oss svenskar att längta lite extra efter sommaren.

Populära sommarstäderna Kalmar och Halmstad har slagits om segern de senaste åren och Västervik fortsätter att klättra uppåt varje år. Men även små orter som Hjo och Härnösand håller sig bland topp 10. Kalmar tog förra året hem vinsten för tredje året i rad. Blir det någon ny favorit detta året? Var med och rösta fram din favorit och vinn sjysta priser! 

Årets sommarstad 2018 och omröstningen pågår mellan 9 maj och 23 maj. De senaste årens omröstningar har dominerats av mindre städer. Förra årets vinnare var Kalmar tätt följt av Västervik och Härnösand.

Den årliga omröstningen arrangeras av jämförelsesajten Reseguiden.se.

Slottsbron – Bild: Anders Olofsson, fotograferad med en Pentax K1 II

– Vi hoppas på att få så många som möjligt att engagera sig för sin sommarstad, och vi kör ett liknande upplägg som förra året med två tävlingar i en. Antingen tävlar man med att rösta och ge sitt bästa tips om sin sommarstad på vår hemsida, eller så läggar man upp en bild på Instagram från samma stad och taggar med #åretssommarstad2018 #reseguiden och följer @reseguiden. Vill man får man självklart göra både och, säger Louise Nilsson, projektansvarig för Årets Sommarstad på Reseguiden.

Örebro Slott – Bild: Anders Olofsson, fotograferad med en Pentax K1 II

I potten kommer det finnas två riktigt fina vinster som alla som är med och tävlar har en chans att vinna. I år tävlar vi ut ett Gothia Towers presentkort med inträde till Liseberg för en 4 personer och ett presentkort hos Scandic, säger Louise Nilsson, projektansvarig för Årets Sommarstad på Reseguiden. Perfekt för alla som vill uppleva Sverige i sommar.

Frimurarholmen – Bild: Anders Olofsson, fotograferad med en Pentax K1 II

Vill man att just ens egna favoritstad ska bli vinnare gäller det att rösta och engagera sig genom att få fler att rösta. Det är många som fortfarande inte känner till Årets Sommarstad och Reseguiden hoppas på ännu större spridning genom att ha en av tävlingarna i sociala medier.

Rösta på Örebro här » https://www.reseguiden.se/tips/sommarstad

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login