Nostalgi med Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco

Av den 19 juli, 2019

Under torsdagen den 18 juli spelade artistveteranerna Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco för ett utsålt Stadsträdgården i Örebro.

Så det var ännu en slutsåld konsert i Stadsträdgården och man börjar kunna tala om succé för sommarens evenemang, jag är personligen säker på att det delvis beror på att man skapat den antagligen mysigaste ute scenen i Örebro med ett mycket bra ljud där till. Självklart hjälper det till att man lyckats boka många folkkära artister också.

Kvällens konsert blev full av känslor och man kunde se flera i publiken som växlade mellan skratt och gråt när Tomas och Mauro blandade och gav ur sin stora låtskatt. Det märktes att dessa två herrar känner varandra väl då mellansnacket ofta gick över i lite smågnabb och internpikar vilket fick tillställningen att kännas riktigt familjär och mysig.

Jag tror inte att dessa två artister kräver någon vidare presentation Tomas Andersson Wij är ju en frekvent besökare av Örebro och har under lång tid spelat i stan någon gång varje år, Mauro Scocco är en av Sveriges största låtskrivare med en karriär som rockstjärna bakom sig ibland annat gruppen Ratata.

Något jag insåg när jag stod där på konserten var hur mycket minnen jag har framför allt till Marios låtar, något jag inte var ensam om utan detta var något man kunde utläsa från de flesta i publiken.

Det blev en fantastisk kväll där vädret visade hur fin en sommarkväll kan vara och där musiken väckte upp många gamla minnen.

Bilder från konserten.

Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco i Stadsträdgården får hela…

Karl-Johan Sandberg, Musik | Nostalgi Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login