Nostalgi då Noice åter besökte Frimis Salonger

Av den 28 april, 2019

För drygt ett år sedan besökte ett av åttiotalets hetaste svenska band Frimis Salonger och igår lördagen den 27 april var det åter dags för en stor dos nostalgi då Noice kom tillbaks för ännu en spelning.

Noice bildades 1977 men det var först när man i mars 1980 framförde ”En kväll i tunnelbanan” i SVT:s Måndagsbörsen som de blev berömda över en natt, bandet splittrades dock 1982 men har därefter återförenats ett flertal gånger. I slutet av 2001 och början av 2002 dog keyboardisten Freddie Hansson och sångaren Hasse Karlsson inom åtta månader.

Det var slående vilken mängd hitts bandet har och för kvällen gick man ut stenhårt med att spela 1987 en av bandets stora hitts, sedan följde ett pärlband av låtar som vi alla har minnen till och publiken var helnöjd, helt enkelt en kanonkväll i nostalgins tecken.

Även om det bara är två originalmedlemmar kvar i bandet så tycker jag att de gör ett bra jobb med att föra fanan vidare och det slår mig hur många minnen man har förknippade med deras musik och då var jag inget stort Noice fan när det begav sig.

Bilder från spelningen.

Noice får hela…

Karl-Johan Sandberg, Musik | Noice
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login