Norwegian Holidays relanseras

Av den 27 juni, 2019

Norwegian Holidays relanserar paketresetjänsten tillsammans med sin nya partner TripX. Målet är att erbjuda branschens bästa paketresor både vad gäller pris och produkt.

Närmare 40 miljoner passagerare flyger med Norwegian varje år och de flesta bor på hotell i samband med resan. Norwegian Holidays gör det nu både billigare och enklare att boka resa genom att erbjuda högkvalitativa paketresor både i luften och på marken.

–Norwegian Holidays kommer att erbjuda de bästa paketresorna till de bästa priserna, oavsett om man vill åka till en storstad eller klassiska destinationer på varmare breddgrader. Flera hundra tusen resenärer har rest med Norwegian Holidays sedan 2012 och nu är det dags att erbjuda en modernare och mer användarvänlig portal för att möta den ökade efterfrågan. Vi tror att nya digitala lösningar i kombination med hög kvalitet från både flyg och hotell bidrar till att fler väljer att boka resa med Norwegian Holidays, säger Eivind W. Christiansen, SVP Digital Innovation & Norwegian Holidays.

Som medlem av Norwegian Reward får du två procent CashPoints på alla resor med Norwegian Holidays.

Om Norwegian Holidays
Norwegian Holidays är Norwegians erbjudande för dem som vill resa på en mer traditionell paketresa med både flyg och hotell. När man beställer en paketresa med Norwegian Holidays får man en rad fördelar som låga biljettpriser, CashPoints via Norwegians lojalitetsprogram Norwegian Reward och är skyddad enligt paketreselagen. Kunderna kan välja bland de bästa hotellen på över 100 resmål i Norwegians linjenätverk till riktigt bra priser.

Om TripX
TripX är expert på paketresor och är en av de snabbast växande researrangörerna i Norden. TripX har de senaste åren utvecklat en skräddarsydd och modern IT-plattform för paketresor och erbjuder idag resor till över 120 destinationer. Alla hotell som erbjuds av Norwegian Holidays är handplockade och kvalitetssäkrade av TripX.

Resa | Norwegian Holidays relanseras
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login