Nominera din stjärna till Clean Bright Awards 2020

Av den 31 mars, 2020

Clean Bright Awards är branschpriset som lyfter fram förebilder och framtidslöften inom den svenska städ- och servicebranschen, i år är det 10:e året som priserna delas ut.

Vinnaren i varje kategori kommer att utses i Stockholm den 7 oktober vid en prisutdelning under CLEAN & FACILITY, som är en affärsinriktad branschmässa som samlar leverantörer, kunder och branschfolk inom städ-, service- och FM-branschen.

Tävlingens kategorier är:

————————-

Årets Arbetsledare:

Arbetsledare fyller en viktig funktion och bär ett stort ansvar på sina axlar. Arbetsledaren ska, förutom att arbeta operativt med att styra och utveckla verksamheten även lösa många olika sorters problem som dyker upp. Dessutom ingår ett HR-ansvar som många gånger kan vara mer krävande än i andra branscher. Med kategorin Årets arbetsledare vill vi främja och lyfta fram en riktigt god förebild i dessa avseenden.

————————-

Årets Miljöföretag – Ny kategori 2020

Priset delas ut till ett företag eller verksamhet som på ett föredömligt, inspirerande och aktivt sätt bidrar till att branschen i stort utvecklas hållbart! Företaget eller verksamheten ska själva tydligt integrera hållbarhetsfrågor i sin affärsstrategi och ta långsiktigt ansvar för den egna påverkan i branschen, samhället och ekosystemet. Företaget eller verksamheten skall ansvara för att bygga goda relationer, arbeta långsiktigt och integrera perspektiven – social, miljömässig samt ekonomisk hållbarhet i sin vardag! Det är avgörande att företaget eller verksamheten lever som de lär för sin egen del men också för sina kunder och sina medarbetare!

Kategoripartner: Städbranschen Sverige

————————-

Årets städare:

Städare är ett serviceyrke där arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på arbetsplats och städuppdragen kan variera från dag till dag. Årets städare är flexibel, tar egna initiativ och kan snabbt lösa problem med allt från smittspridning till golvvård. Årets städare är en person som har kunskap om olika rengöringstekniker, hur man hanterar städmaskiner samt om olika material och rengöringsprodukter och dessutom kunskap om bra arbetsteknik för att undvika belastningsskador.

————————-

Årets Glansföretag:

Glansföretag är företag som satsar på att stärka både varumärket och sitt arbetsgivarrenommé. En framsynt personalpolitik kombineras med affärsutveckling och kundfokus. Vinnaren symboliserar branschens framtidstro som attraherar kunder och medarbetare.

————————-

Årets Framtidslöfte:

Priset delas ut till en yngre person med stor potential. Personen har med sina egenskaper stora möjligheter att i framtiden sätta prägel på branschen och premieras för kreativitet, nyfikenhet, engagemang och nytänkande.

Kategoripartner: Sodexo


Nominera din stjärna till Clean Bright Awards 2020 här » http://cleanbrightawards.se/awards.xhtml

Jury CLEAN Bright Awards 2020

Boel Jönsson – Chefredaktör och ansvarig utgivare för Rent med Facility Nordic. 

Birgitta Tängnander – Projektledare för Branschmässan Clean & Facility och Clean Bright Awards. Juryns ordförande.

Nöje | Nominera din stjärna till Clean Bright Awards 2020
Örebroguiden

Källa Nordiske Medier

You must be logged in to post a comment Login