Nöje | Många vill ha en ny partner efter semestern

Av den 27 augusti, 2016

Sommar och semester är inte bara glädje, ledigheten tär på många relationer och nu väljer flera par att gå skilda vägar.

Vi märker alltid en ökning efter semestern – många är på jakt efter en nystart, säger Emma Edespong från dejtingsajten Mötesplatsen.

Relationen kanske inte var så bra redan innan sommaren och man tänker att under semestern ska man reparera allt, när det inte blir så väljer många att ta steget att gå vidare.

Oktober är den månad som flest ansöker om skilsmässa, september är inte långt efter, och det gör hösten till den stora separationsperioden.

Många väljer att komma till oss för att de söker en ny och seriös relation, man vill ha någon att dela de mörka höstkvällarna med, säger Emma Edespong.

Oavsett om relationen avslutades under tumult eller vänskapligt – ett break up innebär ofta både en stor sorg och en omställning, och det är lätt att glömma fördelarna du faktiskt har som nybliven singel.

Förmodligen vet du mer om vad du vill och inte vill ha i din nästa relation, vårt populära matchningstest kan vara till god hjälp. Med hjälp av vetenskapen maxar du dina chanser att träffa någon att få ett långt och lyckligt förhållande med, avslutar Edespong.

Sensommarknep som kickar igång kärlekslivet:

1. Kontakta minst fem singlar – Redan idag! Fråga hur deras sommar har varit.
2. Bredda ditt sökregister – Kontakta någon du vanligtvis inte skulle kontakta.
3. Behåll den lediga känslan – Bjud ut på dejt på en uteservering – omsvepta i en filt.
4. Uppdatera din profilbild – Välj en nytagen och härlig sommarbild.
5. Gör Mötesplatsens matchningstest – Ökar chanserna till ett långt och lyckligt förhållande.

Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login