Noice bjöd på stark nostalgi under påskafton

Av den 1 april, 2018

Under påskaftonskvällen var det dags för stor nostalgifest när kult bandet Noice höll en spelning på Frimis Salonger.

Det var helt klart för nostalgin som många kommit till Frimis Salonger denna påskaftonskväll, det och möjligheten att träffa gamla vänner som man inte sett på länge, det är kanske inte så konstigt då Örebro är en universitetsstad och det är traditionellt set många som återvänder hem över påskhelgen.

1987 var det nog inte många av de närvarande som hade svarat ja på frågan om det trodde att de skulle se Noice live 2018 med tanke på att bandet då varit splittrat i fyra år och lika hett som ett glas kallt vatten, men deras låtar har ändå bitit sig fast och haft betydelse för många generationer tonåringar sedan dess. Nu mer är det bara trummisen Robert Klasen och bassisten Peo Thyrén som fortfarande är i livet.

Man startar konserten med gasen i botten och publiken är med, det är rejält tryck framför scenen och man kan inte tro att de flesta är i övre medelåldern. Bandet med den mycket duktige frontmannen och sångaren Funky Dan Larsson visar att Noice inte bara hade några få hitts och spelar tidigt i konserten låtar som En kväll i T-banan och Dolci Vita (Det ljuva livet) vilket bara eggar publiken ännu mer.

Noice gör en bra spelning på Frimis Salonger med mycket energi och där man visar att framför allt Funky Dan har hittat sitt eget sätt att göra de gamla klassikerna till sina.

Noice på Frimis Salonger får hela…

Bilder från konserten.

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login