Njut av fantastisk mat och utsökt vin till havs

Av den 15 juli, 2018

Star Clippers segelkryssningar gästas av en vinexpert och en känd Chef. Missa inte Amalfikustens pärlor med det bästa av italienska maträtter och vinupplevelser.

Royal Clipper med Chef Esio Gentile
Det smakar extra gott med mat till havs. Det har rederiet Star Clippers gjort något åt. Från 14 juli går segelfartyget Royal Clipper från Rom med den duktiga italienska Chefen Esio Gentile ombord. Han kommer att komponera de mest fantastiska rätter och göra Medelhavskryssningen extra välsmakande. Måltiderna är en av höjdpunkterna under en kryssningssemester. Alla som kommer med i sommar kommer att kunna njuta av maträtterna som serveras varje dag. Detta tillsammans med soliga upplevelser i Rom, längs Amalfikustens pärlor, de Lipariska öarna och praktfulla Taormina på Sicilien.

14 juli 2018 Rom – Rom
7 nätters kryssning med Royal Clipper från EUR 2050 per person i delad dubbelhytt.

Royal Clipper med Shannon Westfall
Veckan efter, från 21 juli, kommer vår vinspecialist och enolog ombord, Shannon Westfall från Kalifornien. Hon är en dedikerad vinpersonlighet och vill guida oss med de smakrikaste vinerna till sommarens klimat och de italienska destinationerna. Som gäst kommer man få lära sig mer om lukt och smak samt vilka viner som passar till olika maträtter. Vinupplevelsen och förståelsen kommer garanterat vara förstärkt efter en segelkryssning med Shannon från Rom till samma italienska kustpärlor som veckan innan.

21 juli 2018 Rom – Rom
7 nätters kryssning med Royal Clipper från EUR 2050 per person i delad dubbelhytt.

Vad väljer du, vinkryssning eller matkryssning eller bådadera? Det är fullt möjligt att följa med Royal Clipper i två veckor.

Alla priser är exklusive hamnavgifter och flyg till och från kryssningen

Resa | Star Clipper
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login