NilsonGroup: gratis skokartonger kan bli årets julklapp

Av den 19 december, 2019
NilsonGroups utmanar Årets julklapp, mobillådan, genom att ge ut gratis skokartonger och visa i en instruktionsvideo hur enkelt du kan göra en mobillåda av en återvunnen skokartong.

Mobillådan, en förvaringsplats för mobiltelefoner, utsågs nyligen till Årets julklapp 2019, nu utmanar NilsonGroup den kritikerrosade klappen med uppmaningen att göra sin egen mobillåda – av en skokartong.

– Vi har gjort en instruktionsvideo som visar hur du med lite kreativitet och finess enkelt kan omvandla en gammal skokartong till en riktigt fin mobillåda, säger Karin Brandt, Social Media Manager på NilsonGroup.

Med skokoncernens fokus på hållbarhet menar Karin att det känns rätt i tiden att återvinna en skokartong istället för att köpa en ny mobillåda.

– Om du inte redan har en skokartong hemma kan du hämta en gratis från någon av våra butiker, säger Karin som tillägger att det kan bli ett roligt julpyssel för hela familjen.

– Vi tycker att det är toppen att lämna ifrån sig mobilen i jul, men det är ännu bättre om mobillådan är gjord av en återvunnen skokartong, säger Karin.

Instruktionsfilm mobillåda

Nöje | NilsonGroup: gratis skokartonger kan bli årets julklapp
Örebroguiden

Källa NilsonGroup

You must be logged in to post a comment Login