Newkid släpper singeln ”Lakan”

Av den 16 april, 2018

Newkid började 2018 med att gästa Molly Sandén på årets P3 Guld med ett storslaget framträdande, Newkid fortsatte året med att släppa singeln ”Ny Lur” som släpptes med en musikvideo på låten, som endast kunde ses i 24h på Newkids Instagram Story.

Den 13 april släpptes nya singeln ”Lakan”, låten är skriven av Newkid själv och producerad tillsammans med Christian Nilsson.

Under namnet Newkid gör Alexander Ferrer R&B på svenska och skriver självutlämnande texter till sig själv och andra artister. Debutalbumet ”Alexander JR Ferrer”, som bland annat innehöll P3-hiten ”Turbulens”, släpptes 2011. Den platinasäljande akustiska versionen av ”Jag gråter bara i regnet” har nått över flera miljoner visningar på Youtube. Via övertygande gästinhopp till bl.a. Ison & Fille, Lorentz & Sakarias, Petter och Mack Beats, mixtape-släpp och förbandsspelningar till världsstjärnor som Ryan Leslieoch Bobby Valentino blev Alexander tidigt frontfigur för en genre som saknat fotfäste i Sverige. Under 2017 släpptes låtarna ”Kate Moss” och ”Drama”.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login