NetOnNet levererar julklapparna ända fram till da’n före doppareda’n i storstadsregionerna

Av den 20 december, 2019

NetOnNet levererar julklapparna ända fram till da’n före doppareda’n i storstadsregionerna – men i Lagershopparna får medarbetarna vila på julafton.

Julhandeln går in på upploppet och den kommande helgen förväntas bli intensiv inom handeln när de sista klapparna ska inhandlas. Hos hemelektronikkedjan NetOnNet kan e-handelskunder som bor i landets storstadsregioner beställa sina julklappar den 23/12 och få leverans innan julafton.

Många e-handelsföretag lovar leverans innan julafton om man beställer före 19 december. Hos NetOnNet kan kunderna i storstadsregionerna klicka hem sina julklappar till och med da’n före doppareda’n, med leverans innan julafton.

– Vi har jobbat hårt tillsammans med våra logistikpartners för att kunna erbjuda våra kunder flexibla leveransalternativ som matchar behoven, säger Stefan Svensson, logistikchef för NetOnNet. Vi vet att många klappar inte inhandlas förrän dagarna innan julafton och vi vill självklart erbjuda våra kunder bästa möjliga service även de här dagarna.

För de kunder som klickar hem paketen den 23/12 finns det flera fraktalternativ att välja mellan; både Instabox paketskåp och klimatkompenserad hemleverans via Best finns bland alternativen. Sista beställningstid varierar utifrån vart man vill ha sin beställning levererad. Stefan Svensson tipsar om att gå in i förväg och kolla upp vad som gäller:

– I kassan kan man enkelt se vilka beställningstider som gäller för just det postnummer där man befinner sig.sig. Snabbast är vi givetvis i närområdet runt vårt centrallager i Västsverige.

Om man är riktigt sent ute dagen innan julafton och vill ha varan i handen finns möjlighet att handla direkt i någon av NetOnNets Lagershoppar som har öppet ända till klockan 19 eller 20 den 23/12. Under julafton håller däremot NetOnNets svenska Lagershoppar stängt. Då är det fokus på vila och julmys för personalen.

– Våra medarbetare gör ett fantastiskt jobb varje dag. Julen handlar om gemenskap och att få vara tillsammans med nära och kära. I år har vi tagit beslutet att hålla stängt på julafton för att ge våra medarbetare möjlighet att få tillbringa julafton med de som står dem närmast och samtidigt få tillfälle till återhämtning under den här väldigt intensiva perioden på året. Våra kunder är varmt välkomna kl 10 på Juldagen då vi öppnar våra Lagershoppar igen – och vår e-handel är som alltid öppen dygnet runt, året om, säger Peter Andersson, retailchef för NetOnNet.

Prylar | NetOnNet levererar julklapparna ända fram till da’n före doppareda’n i storstadsregionerna
Örebroguiden

Källa NetOnNet

You must be logged in to post a comment Login