NetOnNet erbjuder ny tjänst för att förhindra Corona-smitta: Hämta din beställning utan att gå ur bilen med Drive Thru

Av den 7 april, 2020
Bild från NetOnNet - NetOnNet Drive Thru, Helsingborg

För att hjälpa till att minimera smittspridningen av covid-19 lanserar nu NetOnNet Drive Thru shopping i alla sina Lagershoppar i Sverige och Norge. Tjänsten bidrar till att göra det ännu mer flexibelt att köpa hemelektronik – antingen i fysiska butiker eller online – och är en av ett antal olika leveranslösningar som NetOnNet nu erbjuder sina kunder.

– Som en viktig omnichannel-spelare, som kombinerar Lagershop och e-handel, vill vi ge våra kunder en flexibel och säker handel oavsett hur de vill få sina varor levererade. När du beställer en vara online har du nu möjlighet att hämta din beställning genom vår Drive Thru-lösning, som ett alternativ till hemleverans eller till att gå in i en Lagershop för att hämta varan, säger Peter Andersson, retailchef för NetOnNet.

Processen är mycket enkel. Som kund betalar du online när du beställer och när din vara är redo att hämtas får du ett SMS. Vid Lagershoppen hämtar du din vara på angiven plats på utsidan. När du är på plats och är redo att ta emot varan skickar du ett SMS med registreringsnummer och tre sista siffror i ordrenummer så att en av NetOnNets anställda kan hitta dig.

– Vår Drive Thru-lösning finns tillgänglig alla vardagar på alla produkter som finns i din valda Lagershop, och din produkt är redo för hämtning 30 minuter efter beställning, säger Peter Andersson.

Erbjuds i alla lager

NetOnNet vill hjälpa svenskar och norrmän att få hemelektronik de behöver i en tid då många väljer att stanna hemma en stor del av tiden.

– Samtidigt ser vi att olika Drive Thru-lösningar används av bland annat biografer, livsmedelsbutiker och andra återförsäljare, så det är förmodligen något som många tycker är ett bra sätt för leverans av olika aktiviteter och aktiviteter. Vi erbjuder detta i alla våra 31 Lagershoppar i Sverige och Norge, och det fungerar som en naturlig del av våra Lagershop-koncept, säger Peter Andersson och avslutar: Sammantaget tror vi att våra olika typer av hemleveranser, inklusive våra Expressleveranser där du får varan samma dag som du beställer den, gör att de flesta kommer att kunna hitta ett bra och säkert alternativ för att få sin produkt på ett sätt som passar just dem. Det är mycket viktigt att vi har goda och flexibla lösningar i en tid som denna, där både kundernas och våra anställdas hälsa är vår högsta prioritet.

Business | NetOnNet erbjuder ny tjänst för att förhindra Corona-smitta: Hämta din beställning utan att gå ur bilen med Drive Thru
Örebroguiden

Källa NetOnNet

You must be logged in to post a comment Login