Nestlé lanserar Resorb Recharge och Resorb Active

Av den 23 juni, 2019

Efter förra årets succé, tar Nestlé nästa steg med varumärket Resorb och går in i en ny kategori.

Först ut är Resorb Recharge och Resorb Active, funktionella kolhydrat-elektrolytdrycker, som vänder sig till en hälsomedveten målgrupp som vill få ut maximalt av sitt aktiva liv. Resorb Recharge är laddad med C-vitamin och magnesium och Resorb Active med magnesium och niacin. Båda är kolhydrat-elektrolytdrycker som förbättrar vattenupptaget vid fysisk träning.

I en ny undersökning* framkom att 91% anser att vätskebalansen är viktigt för välbefinnandet. Vätskebalansen är balansen mellan kroppens vätska, mineraler och salter som natrium och kalium.Resorb kolhydrat-elektrolytdrycker förbättrar vattenupptaget vid fysisk ansträgning och på så sätt tillför du enkelt vätska och salt som behövs för vätskebalansen. Dryckerna har lågt kalori- och sockerinnehåll.

Resorb Recharge – när du behöver ladda om** är en kolhydrat-elektrolytdryck med C-vitamin och magnesium.

Resorb Active – en sportdryck i tiden/när du behöver uthållighet*** är en kolhydrat-elektrolytdryck med magnesium och niacin (vitamin B3).

– Resorb är ett omtyckt varumärke och i den senaste mätningen* sa 71% att de hade en positiv eller mycket positiv attityd till varumärket Resorb. Vi är glada att nu även kunna erbjuda drickfärdig Resorb, när du är i farten och behöver ladda om, återhämta dig efter träning eller vätska upp dig vid varmt klimat, säger Maria Roeck Hansen, varumärkeschef på Nestlé.

* Undersökningen genomfördes av företaget Silver på uppdrag av Nestlé under april, 2019. Dessa utgjorde ett representativt urval av den svenska befolkningen vad gäller kön, ålder och region. Totalt deltog 1000 respondenter.

**Resorb Recharge är en kolhydrat-elektrolytdryck som förbättrar vattenupptaget vid fysisk träning. C-vitamin och magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning. God tranbär/grapefruktsmak. 500 ml PET flaska som ingår i retursystemet. Finns i servicehandeln från vecka 25 och har ett rekommenderat cirkapris på 35 kr.

***Resorb Active är en kolhydrat-elektrolytdryck som förbättrar vattenupptaget vid fysisk träning. Magnesium och niacin bidrar till en normal energiomsättning. Frisk citron/limesmak. 500 ml PET flaska som ingår i retursystemet. Finns i servicehandeln från vecka 25 och har ett rekommenderat cirkapris på 35 kr.

Träning | Nestlé lanserar Resorb Recharge och Resorb Active
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login