Naturdiets mealbar räddar lunchen

Av den 1 november, 2018

Vad sägs om en mealbar med vitaminer, mineraler och lyxig smak av mintchoklad? Naturdiets nya Low Sugar Bar innehåller allt du behöver för en måltid på språng.

– Här får man ett balanserat intag av alla näringsämnen, inklusive det som många vill ha: protein och mättande fibrer. Samtidigt är sockerhalten låg, säger Björn Jälén, business team manager på Naturdiet.

Varumärket Naturdiet är välkänt för sina shakes, bars och drinkmixer som hjälper människor att hålla vikten eller att effektivt gå ned i vikt. Under 2018 lanserades det nya konceptet med Low Sugar Mealbars som innehåller betydligt mindre socker än motsvarande produkter på marknaden. 

God och proteinrik
Nu kommer Chocolate Creamy Mint som en tredje mealbar i serien, denna gång med ljuvlig smak av mintchoklad. Produkten är rik på protein och uppfyller alla Livsmedelsverkets krav på måltidsersättning för viktkontroll. Det innebär att en enda mealbar innehåller en tredjedel av kroppens dagsbehov av vitaminer och mineraler.

Balanserad näring
– Det kan jämföras med annan mat som många äter i farten, som frukt, knäckebröd och mackor där du får mer ensidiga näringsämnen, till exempel mycket kolhydrater. Med en mealbar får du balanserade näringsämnen och du vet dessutom exakt hur mycket energi du får i dig, säger Björn Jälén.

Naturdiets Low Sugar Mealbars kan både ätas som en ersättnng för måltid, till exempel en lätt lunch, eller som ett nyttigare mellanmål. Den passar perfekt för alla som vill nå en hälsosam livsstil och som tänker på vikten, oavsett om man vill gå ner i vikt eller behålla sin nuvarande vikt.

– Och så har den så god smak att det är härligt att kunna unna sig den på kvällen också, säger Björn Jälén.

Naturdiet Low Sugar Mealbar Chocolate Creamy Mint säljs hos Ica och Coop. Sockerhalten ligger på 4,5 procent och proteinhalten är 22 procent.

Mat & Dryck | Naturdiet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login