Nathalie ”Nattid” Danielssons självbiografi är här

Av den 2 september, 2019

Nathalie Danielsson vände den tuffa uppväxten som präglades av mobbning, till att bli en av Sveriges mest framstående influencers. Nu är hon störst i Sverige med över 2,7 miljoner följare i sina olika kanaler. 

Nu är hennes efterlängtade självbiografi ”Jag, Nattid” här. Redan innan boken släppts fick en ny upplaga tryckas för att möta efterfrågan på boksläppet.

På kort tid har Nathalie ”Nattid” Danielsson blivit en extra bästis för hundratusentals svenska barn och ungdomar.

I självbiografin Jag, Nattid berättar Nathalie ”Nattid” Danielsson öppenhjärtigt om uppväxten i Trelleborg och en skoltid som präglades av trakasserier och mobbning. Hur känslan av att vara utanför och värdelös ledde till ett självmordsförsök när hon bara var tio år gammal. I boken förklarar hon vad elaka kommentarer och mobbning kan leda till men hon vill också inspirera andra barn och ungdomar till att våga tro på sig själva och hitta styrkan att ta sig ur destruktiva mönster.

Hon berättar också om sin vardag och sanningen bakom glamouren som många förknippar med influencers. Om funderingarna och prestationsångesten över vad fansen ska tycka om vissa inlägg och livsbeslut.

Nathalie ”Nattid” Danielsson är 18 år och bosatt i Göteborg. Hon är en av Sveriges största influencers och når varje vecka en miljonpublik med sitt budskap om anti-mobbning och att vara sig själv. 2018 skildrade SVT Play hennes liv i teveserien Nattid Sommaren efter nian. 

Hon tilldelades utmärkelsen Guldtuben 2018 för Årets Musical.ly (numera TikTok).

Jag, Nattid finns också där du strömmar ljudböcker.

Kultur | Nathalie ”Nattid” Danielssons självbiografi är här
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login