När livet vänder – en kväll om hopp, tvivel och tro

Av den 14 maj, 2018
Peter Hallström är låtskrivare, musiker och sångare.

Finns det ett rätt sätt att tro? Det frågar sig musikern Peter Hallström som besöker Örebro, för en kväll med samtal och musik kring livets frågor, tillsammans med Erikshjälpens generalsekreterare Daniel Grahn.

Peter Hallström är låtskrivare, musiker och sångare och ligger bakom hitlåtar som Håll mitt hjärta, Kärleksvisan och Viskar en bön.

Peter växte upp i en from kristen miljö. Tron var självklar omkring honom, men själv upplevde han ett utanförskap. Som ung vuxen bröt han kontakten med den Gud som gjort honom rädd och ensam. I stället fick han bekräftelse och berömmelse som musiker.

Så plötsligt, mitt i livet, gör sig tron påmind igen, på ett annat sätt. Något som väcker mycket tankar och frågor. Hur stark behöver en bekännelse vara? Måste tron förpackas på ett speciellt sätt? Och finns det verkligen plats i hemmet för den förlorade sonen? Peter Hallström delar sina tankar i samtal med Daniel Grahn, varvat med Peters starka sånger.

Kvällen arrangeras i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen och under kvällen kommer det göras en insamling till Hope Studio, ett musikprojekt där Peter Hallström själv varit en drivande kraft för att stärka och hjälpa barn och unga som lever på gatan i Uganda.

Torsdagen den 24 maj kommer Peter Hallström till Scenit Kulturhuset på Järnvägsgatan Örebro med sitt musikprojekt ”När livet vänder”.

» Mer info här «

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login