Näääk & Nimo öppnar upp livescenen på Ritz Nightclub 2017

Av den 3 januari, 2017

Näääk & Nimo behöver ingen närmare presentation för den som har den minsta koll på svensk hiphop, med ett konstant flöde av album, EP:s, och singlar har dom befäst platsen som två av de största namnen på den svenska hiphopscenen. 

Sist Näääk & Nimo gästade Ritz Nightclub gjorde de det tillsammans med Hoffmaestro och ett antal andra gäster, och man kunde inte undgå att när duon intog scenen steg temperaturen ordentligt i Ritz ståtliga lokaler. Dansgolvet framför scenen började bubbla och gensvaret lät inte vänta på sig, nu på fredag 6 januari kommer Näääk & Nimo till Ritz Nightclub. Denna gång ensamma och det det kommer garanterat att bubbla ordentligt även då!

Lyckliga gatan, Blåser min rök, Jetlag, Gungar fram, Mina gangsters, Den går bam, S.H.U.N.O och nu senast Går på moln. Listan över bangers från dessa herrar kan göras hur lång som helst. Lägger vi dessutom till alla samarbeten, features, och gästinhopp och så råder det ingen tvekan om att Näääk & Nimo hör till det absoluta toppskiktet av dagens hiphopscen.

Våren 2016 såg vi återigen Näääk som programledare för säsong två av TV4s feelgood-musikserie ”Lyckliga Gatan” där svenska rappare möter folkkära artister för musikaliska samarbeten som går förbi både genre och ålder.

Näääk & Nimo jobbar för närvarande för fullt på sitt kommande gemensamma album.

Fredag 6 januari kommer Näääk & Nimo till Ritz Nightclub och Epic!

Läs mer  här >>

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login