Myra Granberg till Ritz Nightclub med sina rakt in i hjärtatlåtar

Av den 18 februari, 2020

Uttråkad i sommarvärmen 2018 skrev Myra singeln ”Tills mitt hjärta går under” som en kärlekshymn till hennes lillasyster. Låten har sen dess nått en på 3:e plats på Svenska Viral Listan, streamats över 3 miljoner gånger samt blivit överöst med kärlek runt om i hela Sverige.

Hösten 2019 teamade hon upp med Sony Music och jobbar nu tillsammans för att släppa hennes egenproducerade, svenska och rytmiska ”rakt in i hjärtat”-låtar.

————————————-

Uppväxten i Nybro mellan åren 1994 – 2011 strax utanför Kalmar var både tuff och turbulent för Myra och hon växte därför snabbt in i rollen som en okontrollerad kreatör med stora drömmar. Under gymnasietiden på Stage4You i Torsås 2012, grundade hon den svenska gruppen Pankbanken tillsammans med artisten Robinholta och under två år hann duon med mycket. Tidigt fick de stå som förband åt Kapten Röd och Syster Sol samt på den gigantiska scenen i Borgholms Slottsruin på Öland. Hitsen ”Älska mig” och ”Helt otrolig” har sedan dess fått över miljontals lyssningar.

Efter att Granberg 2015 blev antagen på den prestigefulla låtskrivar- och producenthögskolan Musikmakarna i Örnsköldsvik, klev hon in i den svenska musikbranschen som låtskrivare och producent för andra artister. Tre år senare, efter att släppt och skrivit låtar till artister både inom Sverige och Internationellt, samt efter månader som writers-mentee i Los Angeles under vingarna på Fernando Garibay, hamnade fokuset återigen på hennes eget material och artistvisionerna tog ny fart.

Myra Granberg bildade även 2018 ett internationellt alias där hon går under namnet MAJRO. Som MAJRO har hon både hunnit med att släppa EP:n ”Heartbreak/Britney” och senare samma år debutalbumet ”Wanna Keep You In My Pocket Forever”. Även MAJRO har blivit rosad i skandinavisk media samt i England efter ett somrigt samarbete med dream-popartisten Summer Heart.

————————————-

Myra Granberg till Ritz Nightclub – First Avenue med sina rakt in i hjärtatlåtar Lördag 22 Februari 2020.

» Mer information här «

MusikVideo | Myra Granberg – Tills mitt hjärta går under (Official Music Video)

Musik | Myra Granberg till Ritz Nightclub med sina rakt in i hjärtatlåtar
Örebroguiden

Källa Ritz Nightclub

You must be logged in to post a comment Login