Myra Granberg släpper singeln ”Då kan dom inte ta oss” & debuterar i Allsång på Skansen

Av den 10 juli, 2020

Idag släpper Myra Granberg nya singeln ”Då kan dom inte ta oss” som hon skrivit och producerat själv. Den 14 juli intar hon för första gången scenen på SVT Allsång på Skansen.

”På ytan är min nya singel ’Då kan dom inte ta oss’ kanske mest en klassisk ’vi mot världen-kärleks-party-banger’ som vem som helst kan dansa till. Men strax där under basen och kicken ligger ett viktigare meddelande till alla dom som behöver höra det – att livet är mer är sociala medier, social status och popularitet. Det handlar om att vara nöjd med sig själv och att vara omringad av människor man älskar.

Jag började faktiskt med att skriva denna låten till min lillasyster (samma som jag insåg att TMHGU handlar om) men insåg senare i låtskrivar-processen att låten faktiskt är ett litet love-anthem till mig själv. Det var som att jag behövde höra precis som orden som jag skrev.

Min önskan är att alla som hör ’Då kan dom inte ta oss’ ska vilja höra av sig och skicka låten till alla dom älskar – som en påminnelse att vi är så sjukt j*vla bra, precis som vi är.” – Myra Granberg. 

Myra Granberg från Nybro utanför Kalmar gör innerlig pop på svenska. Hon skriver och producerar all musik själv och släppte fram till 2019 två låtar på egen hand som nådde stor framgång – helt organiskt. Singeln ”Tills mitt hjärta går under” har spelats över 20 miljoner gånger på Spotify och följdes i februari i år upp med senaste singeln ”Äru min nu” som gick direkt in på P3’s A-lista. Under våren har Myra varit förband till Miss Li på hennes Sverigeturné och utnämnts till Framtidens artist av P3’s musikläggare. Mer ny musik kommer i höst.

Lyssna på ”Då kan dom inte ta oss” här»

Musik | Myra Granberg släpper singeln ”Då kan dom inte ta oss” & debuterar i Allsång på Skansen
Örebroguiden

Källa: SONY Music

You must be logged in to post a comment Login