Mustasch tar nya albumet ”Killing It For Life” på vårturné till Örebro

Av den 22 november, 2019

Med det tionde albumet i hand gör sig Mustasch redo för ännu en turné på hemmaplan. I vår återvänder våra svenska rockgiganter från den stundande Europaturnén för att möta sina svenska fans under ”Killing It For Life Tour”.

Biljetter släpps på måndag kl 10.00 via Live Nation.se

Rockfavoriterna är tillbaka! I fredags släppte Mustasch sitt första album på eget label. Det är deras andra album som släpps på kort tid men denna gång har bandet haft möjlighet att enbart lyssna till sig själva när det kommer innehållet på albumet. Det resulterade i åtta låtar rakt från själ och hjärta. Mer Mustasch helt enkelt.

Med på albumet finns bland annat senaste singeln ”Before A Grave” som bär det tunga men livsviktiga budskapet om kampen mot självmord bland män. Låten stöttar kampanjen #whatiswrong som bandet startade i våras i samband med släppet av låten ”What Is Wrong”. Hittills har kampanjen samlat in hundratusentals kronor till stödorganisationen Mind.

Just nu är Mustasch ute på en fullspäckad europaturné tillsammans med Motorjesus och svenska DYNAMITE. I slutet av januari återvänder de till Sverige och Norden för vårturnén ”Killing It For Life Tour”.

Mustasch kommer till Örebro Lördag 22 Februari 2020 – Frimis Salonger.

Biljetter släpps kl 10.00 på måndag den 25/11 via www.livenation.se.

Musik | Mustasch tar nya albumet ”Killing It For Life” på vårturné till Örebro
Örebroguiden

Källa Live Nation

 

You must be logged in to post a comment Login