Musikscen | Write & produce på Creative House

Av den 19 september, 2020

Det är viktigare än någonsin tidigare att man fortsätter arbetet med att stärka musikscenen i Örebro och skapa starka nätverk eller samarbeten mellan de professionella musikskaparna i staden.

Tema: Write & Produce

Den här våren och sommaren har det skrivits mer musik än någonsin tidigare, samtidigt som mycket annat inom musik och scenkonst varit omöjligt. Man vill därför ta det här tillfället i akt att injicera lite extra energi och inspiration i skrivandet.

…………….

Program

18:00 Välkommen & mingel

18:15 Break-Down Session
Tim Larsson kommer att visa hur han lägger upp skrivande och producerande processen. Man får se hur han jobbar i Logic och lyssna på de olika komponenterna i en av hans produktioner.

Detta blir ett öppet samtal och det är öppet för alla att berätta hur man jobbar och man delar med oss av tricks och tips, i detta forum är ingen fråga konstig!

19:15 Rättigheter
Information om grundläggande musikrättigheter och vad varje musikskapare behöver veta för att få sina credits och korrekt betalt när låtarna används.

20:00 Mingel
Det är många riktigt duktiga låtskrivare och producenter i Örebro, så man hoppas att nya samarbeten kan skapas. Passa på att prata med dem man inte känner – det kan vara den person man skriver nästa Billboard 1:a tillsammans med.

Ta med dig alla tankar och idéer man har kring att skriva och producera musik på den lokala arenan.

Musikscen | Write & produce på Creative House Torsdag 24 September 2020.

» Mer information här «

Musik | Musikscen | Write & produce på Creative House
Örebroguiden

Källa Creative House

You must be logged in to post a comment Login