Musikgäris på Hallen

Av den 14 februari, 2019

Tisdagen den 19 februari tar vi emot artisterna Lovisa Krantz och Clara Alm för en kväll fylld av progressiv pop och grym stämning!

Lovisa och Clara ingår i Musikgäris Örebro, vilket är ett nätverk för tjejer, transpersoner och ickebinära som spelar musik i Örebro.

Lovisa Krantz
Lovisa Krantz är artist och låtskrivare som utgår ifrån Örebro. Hon har spelat med sitt band runtom i mellan-Sverige på bland annat Gefle Gas/ Indie Sweden Music, Västerås Cityfestival och varit supportartist till Jennie Abrahamsson samt Loreen. Hon har utbildat sig på Örebro musikhögskola till musikproducent och låtskrivare. Hon är aktuell med en ny singel som kommer att släppas under våren.

Clara Alm
Från Norrbotten kommer artisten Clara Alm som numera är baserad i Örebro. Clara Alm skriver progressiv pop med influenser från det glada 80-talet. Förebilderna Kate Bush och Björk lyser igenom i de ambienta ljudlandskapen men även tonårsidolerna The Ark och Queen märks av i de catchiga riffen och starka refrängerna. I Clara Alms musikskapande är det de stora känslorna som får ta plats vilket lyser igenom i såväl text som musik. I somras släpptes debut EP’n VELVET som uppmärksammades av Kulturbloggen och i P4. Musiken har beskrivits som ambient pop och Clara Alms röst jämförts med sångerskan Florence Welch.

Nätverket Musikgäris Örebro bjuder även in till mingel på Creative House-hyllan från 16.30 😌

Musikgäris på Hallen med Lovisa Krantz och Clara Alm Tisdag 19 Februari 2019.

» Mer info här «

Musik | Musikgäris på Hallen
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login