Musik | Tove Lo släpper videon till nya singeln ‘Timebomb’ och vill se den tillsammans med dig

Av den 25 juni, 2015

Inför videopremiären till nya musikvideon för “Timebomb” ville Tove Lo göra något annorlunda. I den nya videon till singeln ”Timebomb” är hon helt nyskapande när hon uppmanar fans att se på videon tillsammans med en främling.

“It could be the most annoying human being you ever met, or just the best thing that ever happened “ (utdrag från låttexten)

Låten ”Timebomb” handlar om att våga testa, våga köra och inte tänka på konsekvenserna, möta nya människor och att dom bästa stunderna ibland är dom som tar slut utan förbehåll. På sajten (www.weareatimebomb.com) matchas besökarna ihop två och två via videochat för att uppleva den nya videon tillsammans för att sedan, förmodligen, aldrig träffas igen.

Sajten är inspirerad av internetfenomenet Chat Roulette men här handlar det om att uppleva något med någon annan istället för att enbart videochatta.

Idag blev det också klart att Tove Lo under hösten kommer att åka på turné i USA. Tillsammans med Erik Hassle som support kommer hon göra 16 stopp med start i San Diego och slut i New York. Se alla datum här.

Timebomb är den tredje singeln från Tove Lo´s debutalbum Queen Of the Clouds, ett album som genererat nästan en halv miljard strömningar på Spotify, en halv miljard visningar på Youtube, och totalt en miljon sålda album. Habits (Stay High) nådde #1 på Shazams globala topplista och #3 på Billboard Hot 100 – något som ingen svensk artist gjort på 20 år. Talking Body har gått dubbelt platina i Sverige och platina i USA och ligger för närvarande på #12 på Billboard Hot 100.

Den 1 juli uppträder Tove Lo med Talking Body hos Conan O´Brian. Det blir andra gången hon blir bjuden till showen på mindre än ett år och blir ett av dem flera TV-framträdanden hon har gjort denna vår (The Ellen Show, David Letterman, Seth Myers).

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login