Musik | Tara McDonald släpper ikoniska ”I Need A Miracle”

Av den 13 september, 2016

Den 28-åriga multisångerskan Tara McDonald från England är inte bara en av de mest efterfrågade house-sångerskorna i branschen, varit assisterande coach i tv-programmet The Voice i Belgien och driver sitt egna radioprogram ”I like this beat” i Frankrike.

Hon har dessutom uppträtt på main stage under Europas största dance-festival, Tomorrowland, tillsammans med Dada Life, Dimitri Vegas och Mike Like samt under Ultra Music Festival.

Som både vocalist och co-writer har Tara haft stora framgångar genom åren med låtar som ”My My My” (Armand Van Helden, 2006) och ”Feel the Vibe” (Axwell, 2005). Båda låtarna debuterade på en första plats på club-charts. Och förutom dessa har hon även jobbat tillsammans med David Guetta, Sidney Samson, Afrojack, Laidback Luke, Nervo och Snoop Dogg (”V-Kay”, 2014).

För Tara var det en självklarhet att göra sin version av låten ”I Need A Miracle” då det är en av världens mest ikoniska dance-låtar och dessutom har en djupare mening. Låten är även den officiella låten för EuroPride 2016 och den har redan toppat listorna runt om i Europa. ”I have always loved this song, it’s so powerful and I think it’s a record that everybody in the world knows.” – Tara McDonald

Lyssna på ”I Need A Miracle” här

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login