Musik | Svenska STEELE släpper nya singeln ”Follow” den 27 juni

Av den 26 juni, 2016

STEELE blev tidigare i år internationellt uppmärksammad efter att ha släppt sin debut EP ”OPIUM” med låtar som snabbt fattade tycke hos bloggare och journalister. I mars i år toppade hon ”Editors Choice” listan i Rolling Stone Magazine Mexico precis innan det var dags att åter träda in i studion.

Det är med stor förväntan vi meddelar att STEELE släpper sin nya singel ”Follow” – en låt full av energi, rytm och med stora målande uttryck.Den kombinerar STEELE’s cinematiska sound med tydliga influenser från Post-rock och kan sägas vara hennes mest dynamiska låt hittills. Det blir en resa mellan högt och lågt och för lyssnaren genom en musikalisk labyrint full av känsla och passion, eller som STEELE själv säger:

Follow handlar om min relation till musik. Det är faktiskt mer som en hyllning till musik. Oavsett vad jag går igenom finns musiken där för och med mig, det är för alltid något jag kommer hålla fast vid.”

Tillsammans med producenterna & låtskrivarna Charles Elmi och Dejan Sajinovic ska Follow bana väg för STEELE’s andra EP som släpps senare I år. 

Follow släpps den 27 juni genom skivbolaget Firegate Music Group.

Lyssan på ”Follow” här.

Kultur & Musik
Örebroguiden

Bild: STEELE – Follow (Cover Art Designer: Emilie Dell’Uva Steele) All Rights Reserved.

You must be logged in to post a comment Login