Musik | Strängen släpper ny singel i augusti

Av den 23 juli, 2016

Den 19:e augusti släpper Strängen sin nya singel ”Bangatan” en låt som han skrivit och spelat in tillsammans med Björn Olsson (Union Carbide Production, Soundtrack of our Lives, Håkan Hellström etc)

Stefan Sundström om releasen:
”Strängen är tillbaks nu och ratar skiten ur alla purister med lite iskallt svenskt utanförskap. Jag tyckte det va så skönt med Strängen i mitt band, att han aldrig fann sej i den finkultur jag ofrivilligt hamnat i, att han körde Eddie Meduza, Johnny Winter och Neil Young genom PA’t innan vi gick på scenen på ren jävla trots. Och jag gillar att Strängen inte håller sej inom ramarna för vad en rocker ska spela. Skit i alla konventioner, skit i alla traditioner, slå dej lös från det som trycker ner. Allt från religion, veckopress eller alkohol. Nu bor Strängen i Bagis och det tycker jag är bra. Enda gången jag sniffat var i Bagis. Men det är en trevlig förort och jag hoppas Bagisborna fattar att dom har en Natural Born Star i sin förhood! Lyssna på Strängen och lyssna på varningsklockorna från Bangatan. Fyra Ryttare rider nerför den och lammet bryter snart det sjunde inseglet. Halleluja and Hail Rock n’ Roll! Krossa alla fördomar!” – Stefan Sundström 2016

Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login