Musik | Rebecca & Fiona är tillbaka med nya singeln ”Sayonara”

Av den 7 oktober, 2015

 Med amerikanskt skivkontrakt i ryggen tar de nu på riktigt steget från DJs till internationella popstjärnor! Rebecca & Fiona gör i det närmaste ett genrebyte när de tar ett kliv ifrån den elektroniska dansmusiken och flyttar sig närmare pop-fåran utan att för en sekund tumma på den kompromisslösa attityd och kaxiga självständighet som blivit deras signum.

Rebecca & Fionas utveckling från DJs till popstjärnor har pågått ett tag och kommer att bli ännu tydligare på deras kommande gig där tjejerna uppträder med full live-sättning.

Rebecca & Fiona sajnade tidigare i år en major-deal för USA och nu görs en internationell storsatsning på de svenska stilikonerna. Nya singeln ”Sayonara” lanseras med internationell release världen över (RCA i USA, Universal Music i övriga världen).

”Sayonara” är en passning till de som har tvivlat på duon tidigare, i synnerhet när det gäller att vara framgångsrika kvinnliga DJs och producenter i den mansdominerade EDM-världen. Duons nya musik backas fortfarande upp av elektroniska beats och i hjärtat av musiken står Rebecca & Fionas vänskap.

Rebecca & Fiona är för tillfället i Los Angeles och spelar in kommande album. Även videon till ”Sayonara” är inspelad i Los Angeles, regisserad av Tim Erem som gjorde videon till deras första singel och sedan dess haft stora internationella framgångar.

”Sayonara” släpps 9 oktober.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login