Musik | Promoe, ny singel! Två nya singlar!

Av den 22 juni, 2015

Promoe är tillbaka med singlarna ”Sverigefiende” och “Farbror Brun”, båda producerade av Chords. Förutom sina framgångar med gruppen Looptroop Rockers, har Promoe på egen hand gett ut fyra soloalbum tidigare och däribland dom stora hitsinglarna ”Svennebanan” och ”Mammas Gata”.

Under hösten släpper Promoe en EP följt av ett album i februari 2016. Promoe är på turné tillsammans med Looptroop Rockers under sommaren och hösten, där dom bl.a besöker Sverige, Tyskland, Tjeckien, Schweiz och Österrike.

Promoe låter hälsa:

Sverigefiende och Farbror Brun växte fram under mitt samarbete med Chords förra, och det här året. Det vi fastnade för var den glada, dansanta vibben – parad med ett stenhårt budskap. Förhoppningen är att låtarna blir trojanska hästar, som tar sig in i folks medvetanden – och erövrar dem inifrån. Så spela dem högt, och sprid dem så mycket ni vill.

Shout out till Nathan Hamelberg, som jag har snott citaten ’Fest mot Våldsgrupp’, och ’Mer polisstat ger mer polishat’ från. Shout out till Kakan Hermansson – All Cats Are Beautiful!

Kärlek o kamp// Promoe

Lyssna på Sverigefiende (Fest mot våldsgrupp) här:
http://sptfy.com/7×0

Lyssna på Farbror Brun (ACAB jajamensan) här:
http://sptfy.com/a8e

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login