Musik | Premiär för videon till Lalehs ”Bara få va mig själv”

Av den 10 april, 2016

Nu släpps videon till Lalehs hyllade singel ”Bara få va mig själv” som fått finfina recensioner och ligger just nu etta på iTunes.

Videon till ”Bara få va mig själv har filmats i Los Angeles ditt Laleh flyttat för att bl.a. skriva ny musik till ett uppkommande album.

Men snart är det dags för henne att åter komma hem till Sverige för att åka på den efterlängtade Kristaller turnén med premiär i Göteborg den 28 oktober. På turnén tar hon med sig sinfoniettan Modern Fantazias, under ledning av dirigenten och arrangören Hans Ek. Tillsammans med över 30 musiker på scen kommer de att bjuda på en helt unik genreöverskridande arenakonsert av både nya och klassiska Laleh låtar i helt unika versioner.

Recensioner ”Bara få va mig själv”:

Aftonbladets Joacim Forsén gav singeln 4 plus med den fina motiveringen
”En knytnäve i fickan som får nog och skjuter upp i luften. Som aldrig viker sig igen. En kampsång för integritet, att lyssna på sig själv och alltid gå sin egen väg… (…).. ”Bara få va mig själv” är ett omedelbart pop plåster för våren som en varken vill eller kan ta bort. En lysande återkomst.” 

Hallandspostens Johan Lindqvist gav även han singeln 4 av 5 med motiveringen
Laleh är där hon är, inte för att hon anpassat sig efter omgivningens förväntningar, utan för att hon lyssnat på sig själv och värnat sin personlighet och sin konstnärliga integritet. Det är också det budskapet som hon med den här låten skickar ut till sin publik, ung som äldre.”

Laleh – ”Bara få va mig själv” (Official Video)…

Kultur & Musik
Örebro

You must be logged in to post a comment Login