Musik | Polydor Sweden signar 13-åriga talangen Nova Miller

Av den 6 juni, 2015

Stockholms-tjejen Nova Miller är ingen vanlig 13-åring. Hon är begåvad med en otrolig röst och är en multi-instrumental artist. Nu har hon skrivit skivkontrakt med Polydor Sweden/Universal Music. Den 12 juni släpper hon sin första singel ”Supernova”.

Nova upptäcktes för ett och ett halvt år sedan av 21:12 Entertainment på en dansföreställning där hon också sjöng och spelade gitarr.

– ”Det känns väldigt kul att Nova, hennes föräldrar och management ville samarbeta med oss på Polydor. Nova är en grym talang och det ska bli väldigt spännande att ta det vidare” säger Peter Hart, A&R på Polydor Sweden.

Nova går nu i 7e klass vid Nacka musikskola och studerar även vid Lasse Kühlers dansskola i Stockholm. Parallellt med skolan arbetar hon i studion och skriver fler låtar. I juni åker Nova till Los Angeles där hon ska träffa flera låtskrivare samt mentorn John Legend som hon träffade under hans besök i Stockholm förra året. Innan dess är det dags för debutsingeln ”Supernova” som släpps den 12 juni.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login