Musik | Otto Knows och barndomskompisen Avicii släpper ”Back Where I Belong”

Av den 9 juni, 2016

Med mer än 100 miljoner streams i ryggen, flera platinasäljande singlar och spelningar världen över är Otto Knows tillbaka med en ny singel. Tillsammans med barndomsvännen och superstjärnan Avicii har han skapat ”Back Where I Belong”, en låt, som likt tidigare verk från Otto, känns igen på stark melodi och riktiga instrument.

Otto Knows (Otto Jettman) och Avicii (Tim Berling) gick i grundskolan tillsammans och de har länge inspirerat varandra musikaliskt. ”Back Where I Belong” föddes i våras när de båda tillbringade tid i LA, väl hemma i Sverige skrev Otto färdigt låten och Tim gillade den och ville vara featured på singeln.

– ”Back Where I Belong” är här! En låt jag gjorde med Avicii. Det har varit fantastiskt roligt att göra musik med honom igen och vi är sjukt peppade inför den här releasen. Vi har använt vårt gamla klassfoto som omslag till låten också – kändes ganska passande i det här fallet 🙂 Hoppas ni gillar det!

Efter att ha turnérat med Sebastian Ingrosso och skrivit musik till bland andra Britney Spears fick Otto Knows sitt stora genombrott med hiten ”Million Voices” år 2012. Låten blev en succé och fanns representerad på topplistor världen över bara månader efter att den släppts. ”Million Voices” har efterföljts av flera storsäljande singlar så som ”Next To Me” och nu senast ”Dying For You”. En låt som fick Otto Grammisnominerad.

Video | Otto Knows feat. Avicii – ”Back Where I Belong” | LYRIC VIDEO

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login