Musik | Ny singel med André Zuniga – ”Jag skiter i om du svarar”

Av den 25 juni, 2016

Efter fjolårets svenska debutsingel ”Din Jävla Tjej” är nu André Zuniga aktuell med nya singeln ”Jag skiter i om du svarar”.

André Zuniga visade upp sin musikaliska talang först när han var med i Idol 2011. Förra året började 22-åriga André Zuniga skriva musik på svenska och släppte debutsingeln ”Din Jävla Tjej” som idag har över 2 miljoner streams på Spotify. I samband med Alla Hjärtans Dag kom uppföljaren ”Ingen Är Som Du” och nu släpper han somriga singeln ”Jag Skiter I Om Du Svarar”

Så här säger André själv om singeln: ”Det är viktigt för mig att folk lyssnar på texten och bildar sin egen uppfattning om vad den handlar om. Låta folk få sin egen känsla för text och musik. För mig handlar låten om oron som finns när man inte vet hur det ska bli med någon. Man hoppas men vågar också släppa taget”

”Jag skiter i om du svarar” släpps idag via Virgin Records Sweden och finns att lyssna på Här!

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login