Musik | Nu släpper Ken Ring ”Lyckas är ett måste” på Masa Music/Playground

Av den 20 mars, 2015

Efter att ha tagit emot sin första stora utmärkelse, priset för Årets Artist på Kingsizegalan för några veckor sedan är Ken Ring nu tillbaka på allvar.

Under galan gjorde Ken även ett bejublat framträdande när han premiärspelade nya låten ”Lyckas är ett måste” tillsammans med Keya och TNT.

Videon till låten är inspelad i Kenya i början av året och kommer tala för sig själv när den släpps kommande vecka.

– Detta är en låt om känslan av att lyckas och att vara på väg mot att lyckas. Det är första officiella singeln på Masa Music. Det känns sjukt att få släppa på sin egen label äntligen och detta är bara början av mycket musik som kommer komma från oss detta året, berättar Ken Ring.

Det hyllade framträdandet på Kingsizegalan och framför allt textraden ”jag äter hummer i en gungstol” har redan engagerat Fredrik Strage, som skrivit en krönika om singeln.

– Varför det?! Ken äter alltså verkligen hummer. I en gungstol. Jag blir inte klok på Kens nya singel, men jag tänker fatta låten om det så blir det sista jag gör.

Ken är inte sen att förklara:
– För att jag vill luta mig riktigt långt tillbaka, titta rakt in i solen samtidigt som jag äter hummer och tänker att allt är mycket bättre än när jag käkade sten i en förort.

Hässelby-sonen Ken Ring har under drygt femton år varit en av svensk hiphops största profiler och med otaliga albumsläpp och en rad andra projekt. Nu har han även startat sin egen skivbolagsetikett, Masa Music. Med Masa Music vill Ken lyfta fram sin egen och andra talangfulla artisters musik och skapa en label som fokuserar på artisternas bästa.

Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login