Musik | Nu släpper Ivory och Adam Kanyama, IVOxAK, EPn ”Assasinos”

Av den 15 juni, 2015

IVOxAK är en koalition mellan två rappare som skjutit många skottsalvor rakt igenom måltavlan.

Både Ivory och Adam Kanyama har avancerat med rask takt på varsin front, med tungt artilleri i bagaget som t.ex. Ivorys ”Andreas Kleerup” och ”Lutar som en krycka” och Adam Kanyamas ”Bara för i natt”, ”På riktigt” samt OIAMs ”Avundsjuka”och ”Speciell”.

”Assasinos” är producerad av Chris Change/Level 8 från Botkyrka. Även Gabriel Silva och JNS MSC har gjort varsitt spår. Som gäster hittar vi General Knas (Svenska Akademien) och Ayla Shatz.

På EPn finns nya singeln ”Santa Marta” där IVOxAK tillsammans med General Knas drömmer om ett bättre liv på en tropisk strand samt den omtalade singeln ”Baba”.

Lyssna på Assasinos här >>

Tracklist:

  1. Baba
  2. Kollar mig i spegeln
  3. Inte Ensam
  4. Respekt
  5. Panasonic
  6. Santa Marta

Ivory
Ivory kommer från Norrtälje och Solna och har proddat beats och rappat i flera år under sin uppväxt, han är extremt frispråkig i sina texter samtidgt som han har ett sound som få kommer nära i Sverige. Han har de senaste åren varit extremt produktiv och släppt tre album innehållande bland annat uppmärksammade låten ”Andreas Kleerup”.

Adam Kanyama
Adam Kanyama från Norsborg, en del av kollektivet OIAM, har beskrivits som svensk hiphops framtid. Han har trots sina ringa 19 år hunnit vinna den nordiska tävlingen Rap It Up, hyllats av Timbuktu och uppträtt som förband till Nicki Minaj på Annexet i Stockholm. Adam har släppt två egna EP’s, som bevisade att han är en av de mest begåvade rapparna i Sverige idag, och jobbat med artister som Timbuktu, Elliphant och ADL.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login