Musik | Nova Millers nya musikvideo ’So Good’ har premiär

Av den 23 juni, 2016

Nova Millers nya musik video ’So Good’ har premiär på MTV och USA-superbloggen Popstar.

14-åriga Nova Miller från Stockholm lanserade nyligen den retro-inspirerade låten ’So Good’ singeln har mottagits med fantastisk respons. ’So Good’ nådde snabbt 350 000 streams på Spotify efter releasen den 27e maj. Den gitarrspelande nykomlingen (med ett röstomfång om 5 oktaver) spås fortsatt internationell framgång när musikvideon nu lanseras.

I USA hade musikvideon premiär den 20e Juni genom den Amerikanska supér bloggaren Popstaronline.com

MTV i Europa premiärvisade ’So Good’-musikvideon den 17e Juni

Den färgglada musikvideon spelades in på Gröna Lund (Stockholm) i ett 60-tals inspirerat tema med såväl Austin Powers-vibbar som glittrande scenframträdanden. Den svenska Tidningenjulia.se hade tidigare anordnat en tävling där åtta (8) lyckliga Nova Miller-fans fick möjligheten att medverka i musikvideo-inspelningen.

Nova har nyligen blivit hand-plockad av Disney (USA) för audition till huvudrollen i deras kommande franchise-storsatsning ’High School Musical 4’ som nu är i slutomgången.

“Det är givetvis en stor ära att bli tillfrågad att provspela för denna fantastiska roll i Hollywood, speciellt som ny svensk artist. Jag är oerhört tacksam för denna fantastiska möjlighet och hoppas att det faller väl ut ”, säger Nova.

Nova är en entusiastisk vegan och har även ett stort engagemang inom anti-mobbning. Hon bär alltid en ’krona’ i sina framträdanden som en påminnelse att inte låta någon förstöra ens självförtroende, att tro på sig själv och att våga följa sina drömmar. Som ambassadör för den ideella stiftelsen Reach For Change är mänskliga rättigheter och självförtroende något som Nova gärna talar om; ofta genom sin YouTube-kanal YouTube/NovaMillerofficial.
Nova ingick även nyligen ett samarbete med Splay Networks som samlar Sveriges största YouTube-stjärnor.

Nova har haft kontinuerliga TV-framträdanden; hon gjorde tv-debut på BingoLotto med Robert Wells band och har bl.a. även medverkat i Vardagspuls (TV4), Nyhetsmorgon (TV4) och är planerad för Skavlan Jr (SVT). Hon har precis slutfört inspelningen av Moraeus Med Mera (SVT) där hon gästar Kalle Moraeus och gör sitt första tv-framträdande med sin nya singel ’So Good’ vilket sänds senare i höst.

‘So Good’ spelas redan på Radio NRJ:s lista Fresh Hits, P3 och hörs frekvent i flera större butiks-, restaurang- och kaffekedjor (bl.a. H&M, Gina Tricot, Bikbok, Starbucks, ICA, Tele2 & Max Hamburgare) där samtliga valt ut ’So Good’ till deras respektive spellistor.

På midsommar gästar Nova Miller Sveriges Radio P4 och programledaren Henrik Olsson.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login