Musik | Nova Miller släpper ny singel – ’So Good’

Av den 11 juni, 2016

Gitarrspelande Nova Miller är på väg att ta Sverige med storm. Den 14-åriga supertalangen har redan blivit ett namn att räkna med på den svenska popscenen. Nu har hon precis släppt den retro-inspirerande sommarlåten ”So Good” där hon levererar ett potpurri av höga toner och en inspirerande melodi – en svensk motsvarighet till Ariana Grande?

Låt dig inte luras av den unga åldern. Nova Miller är en självsäker och målinriktad ung tjej som jobbar stenhårt med att förverkliga sin dröm som popartist. Efter de tre releaserna ’Supernova’, ’Singing In The Rain’ och jul-hitlåten ’My Perfect Christmas’ (utnämnd till #13:e bästa Jul-låten Genom Tiderna av Expressen) är Nova tillbaka med en bang!

So Good är en funkig pop-explosion skriven av Cage & Oneye/The Kennel (Peg Parnevik), Nova Miller och Lolene Everett. Nova har verkligen vuxit och utvecklats som artist; såväl i stil- som sångförmåga.

’So Good’ har redan streamats över 150.000 ggr på mindre än en vecka, låten har bemötts av lovordande musikrecensioner internationellt och även fångats upp av radio i USA. Musikvideon är inspelad på Gröna Lund i Stockholm och släpps under kommande vecka (V. 24).

Nova har därtill blivit hand-plockad av Disney (USA) för audition till huvudrollen i deras kommande franchise-storsatsning ’High School Musical 4’ som nu är i slutomgången.

-“Det är givetvis en stor ära att bli tillfrågad att provspela för denna fantastiska roll i Hollywood, speciellt som ny svensk artist. Jag är oerhört tacksam för denna fantastiska möjlighet och hoppas att det faller väl ut ” säger Nova.

Nova Miller har synts på några av Sveriges största scener och värmt upp publiken till såväl nationella som internationella artister; däribland Eric Saade, JTR, Magnus Uggla, Jack & Jack m.fl.

Nova har även haft kontinuerliga TV-framträdanden; hon gjorde tv-debut på BingoLotto med Robert Wells band och har bl.a. även medverkat i Vardagspuls (TV4) och Nyhetsmorgon (TV4). Under kommande helg spelar hon in Moraeus Med Mera (SVT) där hon gästar Kalle Moraeus och gör sitt första tv-framträdande med sin nya singel ’So Good’.

Lyssna på ’So Good’

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login