Musik | MTR Express Crew feat. Kuba Jasiecki släpper singel

Av den 22 juli, 2015

MTR Express servicevärd Kuba Jasiecki har tillsammans med sina kollegor startat ett ambitiöst musikprojekt med målsättning att nå hela vägen till Melodifestivalen. Nu släpps den första singeln titulerad ”From Coast To Coast”.

Låten, som är en musikalisk reseskildring med MTR Express mellan Göteborg och Stockholm, är Kubas personliga hyllning till alla de fantastiska resenärer som han dagligen möter.

Coast To Coast är en fartfylld discoinspirerad POP-låt med tydliga schlagerinslag och klassiska tonartshöjningar. För Kuba, som sedan tidigare släppt flera singlar och är en välrenommerad artist i Polen, var målsättningen att komponera ett musikstycke som ger uttryck för MTR Express verksamhet.

–Jag ville skapa en luftig melodi som andas energi och fart, samtidigt som den skulle kännas mäktig och modern, säger Kuba Jasiecki servicevärd MTR Express. From Coast To Coast skulle bli en medryckande låt som upplevs som inbjudande, vänlig och elegant – precis som MTR Express, fortsätter han.

Det musikaliska projektet tog avstamp i en diskussion mellan Kuba och MTR Express VD Johan Söör som även han har ett stort musikaliskt intresse och är en inbiten pianist.

– Kubas alster andas just den fart, energi och nytänkande som vi vill stå för i MTR Express. Jag är väldigt stolt över våra talangfulla och kreativa medarbetare, säger Johan Söör VD MTR Express.

From Coast To Coast är den första singeln som släpps av MTR Express Crew feat. Kuba Jasiecki. Text och musik är skriven av Jakub Kuba Jasiecki. Låten är producerad av Marcin Grzella. Singeln är den första releasen i en planerad rad av låtar. From Cost To Coast finns tillgänglig bland annat på Spotify och YouTube.

Lyssna via Spotify här>>
Lyssna via YouTube här>>

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login