Musik | Melissa Horn släpper albumet ”Jag går nu”

Av den 28 november, 2015

Nu släpps Melissa Horns femte album ”Jag går nu”, skivan är producerad av Jerker Odelholm.

Upplevelsen den här gången har utklassat alla tidigare albuminspelningar. Det har varit så roligt och enkelt att jobba med Jerker och dom andra och äntligen har jag vågat inta den roll jag alltid borde ha haft. Om ”Jag går nu” kommer upplevas annorlunda än dom tidigare albumen och på vilket sätt är svårt för mig att svara på. Och egentligen spelar det ingen roll. Jag hoppas att dom som vill lyssna hittar sina favoriter bland dom här 9 spåren. Det vore kul.

Melissa är en av Sveriges största artister. Debutalbumet ”Långa nätter” (2008), ”Säg ingenting till mig” (2009) och ”Innan jag kände dig” (2011) har alla sålt dubbel platina. Senaste albumet ”Om du vill vara med mig” (2013) toppade listorna både i Sverige och Norge när det släpptes för två år sedan. Hon har grammisnominerats för samtliga av sina album.

Albumet på din digitala musiktjänst finner du här >>f

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login