Musik | Meat Loaf avslöjar vad han inte gör för kärlek

Av den 19 maj, 2015

Den 25 maj kommer förklaringen till en av världens mest omdebatterade textrader. I 22 år har Meat Loaf gäckat fans över hela världen men tillsammans med automatpriskedjan St1 berättar han nu vad det är han inte gör för kärlek.

Den klassiska rockballaden ”I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That)” kom redan 1993 och blev en världshit. Sedan dess har omvärlden konspirerat om vad det är den mångsysslande rockstjärnan Meat Loaf inte kan tänka sig att göra för kärlek.

På St1 utmanar vi gamla sanningar. Nu efter 22 års väntan är det äntligen slut på antaganden och vi ska få veta vad det är Meat Loaf, en av världens mest kända artister, inte kan tänka sig att göra för kärlek, säger Erica Samuelsson, marknadschef St1.

Den 25 maj 2015 börjar St1s nya kampanj online och på tv-kanaler i Sverige. Meat Loaf spelar huvudrollen och avslöjar det han inte gör för kärlek. Men redan den 18 maj börjar en kortare version av filmen, en så kallad teaser, att sändas på tv.

Om Meat Loaf
Meat Loaf är en amerikansk musikartist och skådespelare som är mest känd för sin låt ”I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That)”. Sedan dess har han släppt ett flertal skivor och spelat olika roller. För närvarande spelar han in en ny skiva. Meat Loaf är ett artistnamn och egentligen heter han Michael Lee Aday.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login