Musik | Mauro Scocco släpper nya singeln ”Det här ögonblicket”

Av den 8 juni, 2015

En av Sveriges främsta låtskrivare och artister släpper nytt efter fyra år – idag släpps Mauro Scoccos nya singel ”Det här ögonblicket”.

”Det här ögonblicket” är skriven tillsammans med producenten Tony Nilsson (som skrivit till bland andra Selena Gomez, Christian Walz, Miss Li, Darin, Anders Ekborg).

”Den här gången kände jag att det var viktigt att göra en riktig popsingel med mycket energi i. Det har varit mycket hel och halvballader de senaste gångerna jag släppt något och nu ville jag snarare se om jag kunde få folk att stå med näven i luften och sjunga för full hals”, säger Mauro.

Som grundare och medlem i en av 80-talets största svenska pop-band, Ratata, och med megahits som ”Sarah”, ”Till de ensamma”, ”Nelly” och ”Överallt” i bagaget, behöver Mauro Scocco ingen närmare beskrivning. Mauro har även producerat och medverkat på andra artisters verk, bland annat skrev han text och musik till Lisa Nilssons succéplatta ”Himlen runt hörnet” samt skrivit för Totta Näslund, Monica Zetterlund, Peter Jöback och Victoria Tolstoy. 2013 spelade Mauro och Plura in TV-programmet och skivan ”Musiken från Mauro & Pluras tågluff” och i januari i år gästade Mauro Niklas Strömstedt i programmet ”Tack för musiken” på SVT.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login