Musik | Martin Björk släpper ny singel

Av den 16 maj, 2015

Den 26 januari i år släppte Martin Björk sin första egna låt som producent. ’Ricochet’ hamnade etta på iTunes, trea på Digilistan och har fram till idag streamats närmare 500000 gånger på Spotify, vilket måste anses vara otroligt bra för en nykomling.

Nu, den 13 Maj, var det dags igen. Den här gången har Martins produktion hittat hela vägen till USA där han i samarbete med sångerskan Joselyn Rivera släpper singeln ’The Unusual’. Joselyn har bland annat setts i amerikanska versionen av TV-programmet The Voice, där hon coachades av ingen mindre än Christina Aguilera.

Kontakten med USA började egentligen med ett möte med Aviciis manager, Ash Pournouri. Ash skickade mitt track vidare till andra sidan, vilket jag är mycket glad för, säger Martin.

’The Unusual’ har jag jobbat med under en längre tid och jag oerhört stolt över att nu få släppa min andra singel, avslutar Martin.

Nu fortsätter arbetet i studion för Martin och vi hoppas att Martin får en hektisk sommar med mycket spelningar runt om i Sverige, säger Henrik P Olsson, agent på JoiaAgency.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login