Musik | Mange Makers klara för Eurovision

Av den 2 april, 2015

Igår hade Mange Makers premiär för sin nya video som efter bara ett halvt dygn online har fått över 20.000 views på Youtube. Idag släpps singeln ”Mange Kommer Hem Till Dig” på Spotify och iTunes. Gruppen har senaste åren radat upp hits som ”Fest Hos Mange”, ”Mange Bjuder” och ”Drick Den” och gör nu sin stora comeback. Låten är skriven med Basshunter och hitmakaren Anderz Wrethov.

Idag avslöjar gruppmedlemmarna dessutom att de ska delta i årets Eurovision Song Contest i Maj i Wien. Gruppen kommer att köra och dansa bakom artisten Nina Sublatti som representrar Georgien och tävlar med låten ”Warrior” i den första semifinalen 19 maj.

– Vi spelade in vår nya singel i samma studio som Tomas G:son som har skrivit Georgiens bidrag. Mellan inspelningarna hängde vi mycket i fikarummet och spelade Playstation tillsammans och sista dagen frågade G:son oss om vi inte ville medverka på scen i Ninas nummer. Självklart vill vi ställa upp och hjälpa henne att få lite svenska röster, säger Max Christiensson i Mange Makers.

Innan Eurovision har gruppen ett fullspäckat schema i samband med lanseringen av nya singeln med spelningar och en turné som man just nu säljer via Blocket. 

Klicka här för att lyssna på nya singeln i Spotify

Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login