Musik | Lisa Ajax släpper nya singeln ”Love Me Wicked”

Av den 22 augusti, 2016

Lisa Ajax, som nyss fyllt 18 år, har på många sätt ett fantastiskt år – har medverkat i Melodifestivalen, har redan hunnit med att sälja platina med singeln ”My Heart Wants Me Dead”, gigat hela sommaren och säger sig nu släppa sin bästa låt hittills i karriären; ”Love Me Wicked”!

”När jag sjunger “Love Me Wicked” får jag på riktigt fjärilar i magen, precis som jag hört att folk får när dom är kära. Det har jag själv dock inte lyckats bli. Kär i nåt annat än musik alltså, ha ha!”, berättar Lisa.

Lisa driver sin egen karriär och har full koll på såväl det musikaliska som allt runt omkring. Hon har ägnat mycket tid i studion i vår och har då främst jobbat med producenterna Jimmy Jansson och Palle Hammarlund, som också har skrivit ”Love Me Wicked” tillsammans med Nea Nelson.

”Jag har aldrig varit så nöjd över en låt när jag klivit ur en studio tidigare. Jag är otroligt stolt över att ha fått “Love Me Wicked” skriven till mig. Den känns gjuten och jag hoppas att vartenda öra där ute med koll på musik kommer hålla med,”, säger Lisa.

”Love Me Wicked” släpps idag – lyssna på den HÄR!

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login