Musik | Linda Pira & Molly Sandén – släpper låt och musikvideo

Av den 5 juli, 2016

Xides alkoholfria dryck Xide Non Alco från Carlsberg går nu live med en stark sommarkampanj. Det är Linda Pira och Molly Sandén som för första gången gör en singel tillsammans och med lanseringen av denna även ett samarbete med Xide Non Alco.

I kampanjen, med premiär i dagarna, släpps delar av låten och musikvideon samt behind the scenes-material tillsammans med Xide Non Alco och ett positivt budskap från artisterna om alkoholfri dryck. Kampanjen är framtagen tillsammans med United Screens. Media strategi är utarbetad av OMD.

Samarbetet mellan Xide Non Alco, Linda Pira och Molly Sandén startar i dagarna, med premiären av musikvideon till “Ey Gäri” på Linda Piras kanal på YouTube. Musikvideon presenteras i samarbete med Xide Non Alco, som även promotar unikt behind the scenes-material på Xide Non Alcos sociala medier och YouTube-kanal.

Det är fantastiskt att samarbeta med så framgångsrika artister som Linda Pira och Molly Sandén, och kunna presentera deras låt “Ey Gäri”. Att så starka influencers kan påvisa sina fans att det finns schyssta alkoholfria alternativ som Xide Non Alco känns otroligt viktigt och bra. Sommaren är en extra viktig period att lyfta alkoholfria alternativ för målgruppen, och att göra det väl ansedda artister och en otroligt häftig låt känns helt rätt, säger Helena Sandström, Marketing Manager Cider, Carlsberg.

Linda Pira och Molly Sandén har skrivit låten tillsammans med Pato Pooh och handlar om att dela lika mellan könen. Låten kommer utöver YouTube även släppas på Spotify och iTunes.

Det är roligt att arbeta med Carlsberg och Xide Non Alco, som med det här musiksamarbetet visat att man kan lyfta sitt varumärke på nya och spännande vis tillsammans med aktuella artister, i det här fallet Linda Pira och Molly Sandén, säger Natalie Tideström Heidmark, Commercial Director, United Screens.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login